Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ
Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές
Κανελλέας Κ.

στη Λαγκάδα Μεσσηνίας

 

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η εταιρεία μας έχει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και εγγυάται την άριστη ποιότητα καθώς και την αξιοπιστία της πόρτας.

Οι πόρτες ασφαλείας διασφαλίζουν προστασία και αισθητική με απόλυτη φροντίδα στην λειτουργικότητα και στην ικανότητα προστασίας των εξωτερικών και εσωτερικών σας χώρων. Οι πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας, μέσα από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της αγοράς δίνει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σας και διασφαλίζει τον οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο.
 
Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και υλικών προσθέτετε την δική σας προσωπική πινελιά.
 
Οι θωρακισμένες πόρτες με το στυλ και το design τους θα σας συνοδεύσουν στην καθημερινότητα σας και θα βάλουν τη σφραγίδα στο σπίτι σας.
 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
 
Οι εσωτερικές πόρτες αποτελούν σημαντικό κομμάτι του σπιτιού τόσο για την χρησιμότητά τους όσο και για την καλαισθησία που προσφέρουν. Οι εσωτερικές πόρτες διαχωρίζουν χώρους και δωμάτια μεταξύ τους, εξοικονομούν χώρο και προσδίδουν στυλ.
Η σωστή επιλογή αποτελεί βασικό διακοσμητικό στοιχείο όταν δένει αρμονικά και με γούστο.
 
Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή αλλά και στην τοποθέτηση πορτών, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας εσωτερικού χώρου.

Εσωτερικές Πόρτες Laminate / Εσωτερικές Πόρτες Παντογραφικές / Εσωτερικές Πόρτες Πολύσπαστες / Πόρτες Εισόδου Ασφαλείας / Πόρτες Ξενοδοχείων
 
 
 

Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές: Σπάρτη, Γύθειο, Μάνη, Καλαμάτα